ÇORUM / ALACA - Hüseyin Gazi İlkokulu

Ock

Okulumuz 4.sınıf öğrencilerinin gezi etkinliği.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda dönem sonu yapılan etkinliklerimiz.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 3/C ve 1/B sınıfı öğrencileri ile birlikte fidan dikme etkinliği gerçekleştirldi. Emeği geçen 3/C sınıfı öğretmenimiz Duygu TAŞIN GÜNAL'a, 1/B Sınıf Öğretmeni Hülya ÖZDEN'e ve katılım gösteren tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı etkinlikleri kapsamında Alaca Kaymakamlığı ve Alaca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde kıymetli gazimiz Sayın Erdal ŞEŞE'yi evinde ziyaret ettik. Değerli gazimize, verdiği vatan mücadelesinden dolayı teşekkür eder, sağlıklı bir ömür geçirmesini temenni ederiz.